Min stil er et mix mellem klassisk og vovet

Få indblik i stilen hos Amalia Emmy Egtved, der er butikschef i Bianco, bytorvHORSENS.

Amalia Emmy Egtved

Butikschef i Bianco, bytorvHORSENS

Bopæl: Horsens

Alder: 25 år

1. Hvordan vil du beskrive din stil, og hvad betyder mest for dig, når det handler om  mode og stil?


Min stil er et mix mellem klassiske elementer og lidt mere vovede tendenser. Sorte bunde, jeans eller nederdele er et must næsten hver dag. Men jeg spicer det tit op med en overdel eller kjole, som kan noget vildt i farverne eller et specifikt statement. Jeg synes ikke, det er underligt at mikse sjove kvaliteter. Jeg elsker for eksempel fake fur. Hvis man en dag så kører et mere neutralt look, kan man altid pifte det op med noget neglelak eller accessories.

Det vigtigste for mig, når vi snakker stil, er individualitet. Jeg er lidt ligeglad med regler og "must & dont's".

For mig er det vigtigt, at man er glad i det outfit, man har på, og man bærer det med stolthed. Hvis du bare sørger for at smile og være stolt af dig selv, i lige præcis den stil du har valgt, vil du også få credit for det. 


2.  Hvad kan kunderne forvente, når de besøger Bianco i bytorvHORSENS?


De kan forvente en butik, som er indbydende, både i personale og indretning. Vores nye butik, fra ultimo November 2017, er lys og åben - og det samme er vi også hernede i butikken. Vi elsker at tage en snak om alt mellem himmel og jord, og vi opfordrer altid vores kunder til at tage fat i os, hvis de har de mindste spørgsmål eller undrer sig over noget. Vi sætter en ære i at have en stilet butik, og samtidig kan kunderne altid komme ind til os og få den rette vejledning.


3. Hvad kommer til at hitte i  foråret 2018?


Satin er højt på listen, især i farven, nude. Og så bliver der leget rigtig meget med sjove mønstre og sløjfedetaljer. Skomoden vover sig ud på et sjovt område i foråret og sommeren 2018 - det er en fornøjelse at se.

Kitten Heel Mules, Bianco, kr. 449,95

Dressed Chain Loafers, Bianco, kr. 899,95

Flower Stiletto, Bianco, kr. 699,95