Mette fik et nyt look

Se hvordan Trine Ebsen fik Mette til at stråle fra inderst til yderst med en smuk makeover under Q-Week.

Om Mette

Mette bor i Horsens og er førtidspensionist.

 

Hun holder meget af at cykle i den horsensianske natur og træner strømtræning flere gange om ugen med fokus på styrke og balance.

 

Mette kan godt lide kjoler og nederdele, men ender ofte i cowboybukser med en t-shirt til. 

Mette Skovlund Koch Vissing blev udtrukket som vinder af vores store makeover-konkurrence og kom derfor under kyndig vejledning af den dygtige Life & Business Coach Trine Ebsen.

Det blev en dag fyldt med gode tips, personlig coaching, masser af lækre outfits - og ikke mindst en smuk og strålende Mette!

"Dagen med Trine, fik mig til at føle mig som en superstjerne! Min selvtillid har fået et kæmpe boost," fortæller Mette, der gerne ville have hjælp til komme ud af sin comfort zone og få et mere friskt og feminint look.

"Jeg har lært, at jeg skal huske at kigge mere bredt og prøve flere forskellige stilarter. Jeg skal vise min talje og former noget mere.Trine Ebsen har givet mig et skub i den rigtige retning. Der er noget, som der skal arbejdes med, men nu tror jeg på det!" uddyber hun.

Udover den gode oplevelse kunne Mette gå fra makeoveren med en masse lækre ting, hun blev stylet i, fra H&M, b.young, Zizzi, Sport24 og Bianco. Oveni det fik hun også sportstøj fra Sport24 til en værdi af 2.000 kr. 

Hvordan Mette kom til at se ud ovenpå en inspirerende eftermiddag sammen med Trine, kan du se nederst på siden.

 

Trines gode råd
 

Trine Ebsen tager i sin coaching særligt udgangspunkt i den indre motivation; det at skabe et sundt, balanceret mind-set og at skrue op for handlekraften. Du kan læse nogle af de råd og principper, hun arbejder ud fra, herunder.

Udstråling

Udstråling kommer automatisk, når vi har det godt og er i balance. Balancen kommer, når vi træffer sunde, kærlige valg og lever det liv, der er sandt for os.

Påklædning

Trine er tilhænger af “Do what makes you happy”. Alle kvinder er altid smukkere, end de selv synes, og de er deres egne værste kritikere. Trine opfordrer til, at man skal være modig og lege med sin stil.

Skønhed

Et positivt fokus, et smil og en god mascara hjælper altid! Skønhed kommer dog også igennem det, vi spiser, og hvordan vi lever. Er vi glade i vores hverdag, får vi nok søvn, nok vand, og plejer vi vores hud og krop? Det handler om at finde ens egen balance mellem den grønne juice og den mørke chokolade.

Er du interesseret i at høre mere om Trines spændende coaching-filosofier, kan du læse et større interview med hende her.


Mettes outfits 


Se hvor du kan få fingre i de forskellige flotte styles, som Mette er klædt i her:

Sæt #1

Kjole fra H&M.
Sko fra SKORINGEN af mærket Vagabond.

Sæt #2

Blomstrede bluse fra b.young.
Tørklæde fra b.young.
Bukser fra Zizzi.
Sko fra Bianco.

Sæt #3

Jakke og bukser fra Zizzi.
Top fra b.young.
So fra Bianco.

 

Fotos: Jacob Patatina La Cour