Disse tre serier SKAL du se i foråret

Sæt popcornene over, find dynerne frem og smæk benene op. Vi har samlet de tre vigtigste must see-serier dette forår.

1. Westworld - Sæson 2


Sci-fi møder western i den anmelderroste Westworld, der omhandler en forlystelsespark fyldt med realistiske robotter, der opererer ved hjælp af kunstig intelligens. Men robotterne har udviklet både hukommelse og følelse, og traileren for anden sæson afslører, at forlystelsesparkens bagmænd ikke længere kontrollerer deres skabninger. Seriens 2. sæson løber af stablen fra 22. april 2018 og kommer til at byde på 10 spændingsfyldte afsnit.
Premiere 22. april 2018 på HBO Nordic.

 

2. The Rain


Seks år er gået siden en grusom virus ramte Skandinavien og efterlod få overlevne, der nu kæmper en daglig kamp for deres liv. Serien er den første danske Netflix-produktion og udspiller sig i et apokalyptisk København, hvor Rådhuspladsen er udslettet og Tivoli ligger øde hen. Vi følger et søskendepar og en gruppe af unge, der begiver sig ud på en farefuld færd i jagten på civilisation og sikkerhed.
Premiere i foråret på Netflix.

 

3. The Chi


I The Chi følger vi en gruppe unge mennesker, der må stå sammen for at overleve i et barskt kvarter i Chicago. Kriminalitet venter om hvert gadehjørne, og de mindste beslutninger kan have fatale konsekvenser for seriens hovedpersoner, der ikke er bange for at drømme stort, selvom de kommer fra trange kår.
Første sæson er tilgængelig på HBO Nordic.

 

God fornøjelse!