Foråret er = SNEAKERS

Vi har sat butikschef i Sport24, Caspar Rasmussen, i stævne til et par hurtige spørgsmål om årets forårstendenser og tips til shopping.

Caspar Rasmussen

Butikschef i Sport24, bytorvHORSENS

Bopæl: Brædstrup

Alder: 36 år

1. Hvad er dit personlige favorit-sportsbrand?


Mit favorit-brand er Fusion.
De er super skarpe på deres kvaliteter og modeller. De springer ikke markedet med de nyeste farver osv. MEN deres kvalitet, pasformer og funktionalitet er der ingen, der kan måle sig med. Hvis man køber Fusion, ved man bare, at tingene er i orden og sidder rigtigt.
 

2.  Hvad får man, når man handler i Sport24?


I Sport 24 arbejder vi hver dag på at gøre hver ekspedition til noget specielt. Alle vores kunder er vigtige. Vi vil have byens bedste service. Godt humør, smil og en god stemning betaler man ikke ekstra for hos os. Ellers bestræber vi os på, at man i Sport 24 skal kunne shoppe alle de fede sports brands, som f.eks. Nike, Adidas og Puma, og at vores kunder får en oplevelse. Sport 24 er for alle, uanset hvilke ambitioner man har. Vi kan og vil det hele. Vi har eksperter, der ved alt om løbesko, fodbold støvler, badminton ketchere osv.


3. Hvad kommer til at hitte i foråret 2018?


Foråret er = Sneakers.
Det bliver det helt store igen, og vi kommer til at sætte endnu større fokus på sko i den kommende tid.
Den nye Predator fodboldstøvle fra Adidas, der bliver lanceret inden længe, kommer til at få en del fokus i  foråret. Nike kommer igen til præge en del af billedet i vores butik, og det er faktisk gældende i alle kategorier.
 

4. Hvad betyder mest for dig, når du shopper tøj?


Jeg er nok lidt skadet i forhold til det job, jeg har. Jeg kigger tit efter mærker, som ikke lige alle vælger, og jeg vil godt have noget, som naboen ikke lige kommer gående i. 

Derudover er det helt afgørende for mig, at jeg får en oplevelse, når jeg shopper. Det er faktisk vigtigere for mig, at oplevelsen er der frem for de "rigtige" varer. Smil  - det smitter.

The North Face T-shirt, Sport24, kr. 250,-

The North Face Raglan Sweatshirt, Sport24, kr. 600,-

Fusion C3 Long Tight, Sport24, kr. 600,-

Adidas Ultra Boost, Sport24, kr. 1.500,-