4 hurtige til H&M's butikschef

Michael Graven, der er butikschef i H&M, giver dig sine bedste anbefalinger til et stilfuldt efterår.

Michael Graven

Butikschef i  H&M

Hvad mener du er efterårssæsonens helt store trend, og hvilke farver skal man gå efter?


Fløjlsbukser er igen i år en stor trend. Så hvis du har et par fra sidste år, hvor de også var et hit, eller fra flere år tilbage, så kan du godt finde dem frem igen. Hvis du ikke har nogle, så kan du snart finde et par brune fløjlsbukser fra vores Fall Fashion-kollektion, som er i butikkerne i september. Det leder mig til, at brun er en vigtig farve dette efterår – både hvad angår overtøj, strik og bukser.” – dette gælder dog kun, hvis det omhandler tøj til kvinder.


Hvad er dit bedste styling-tip for at skabe et fedt outfit?


Vi har et stort og bredt sortiment, der gør det muligt for vores kunder at finde det, der passer lige præcis til deres personlige stil. Nogle pæne sko eller støvler og accessories er altid et hit. Bl.a. tørklæder, en taske, et fedt hårbånd eller et stort spænde.


Hvilken beklædningsgenstand bør man efter din mening lade blive inde i klædeskabet?


Fordi stil er en individuel ting, synes jeg ikke, at der er noget, der bør ligge i klædeskabet. Har man noget, der hører en anden tid til, er det vigtigt at give tøjet nyt liv via genbrug. Man kan aflevere det til nødhjælpsorganisationer eller miljømæssig genbrug, som vi gør det muligt her i H&M med H&M Garment Collecting, hvor tøjet bliver sendt til en organisation, der søger for, at det bliver genbrugt alt efter tøjets stand.

 

Hvad er det bedste ved at arbejde i H&M?


Det bedste ved at arbejde i H&M er uden tvivl det gode teamwork, vi har, og som sørger for at meget lykkedes. Vi har en altid travl hverdag, hvor vi vægter den helt specielle H&M-kultur og H&M´s værdier højt.