Ny energi til byen

Fredag, 1. maj 2020 - 10:00
Der sker noget i bytorvHORSENS for tiden.
 
Siden centret i 2019 blev solgt til SSCP (Scandinavian Shopping Center Partners) har vi ligget vandret for at skabe den fornyelse, der skal gøre os til det mest attraktive shoppingområde i kommunen. Det manglede vel også bare. Vi ligger jo trods alt i midten af midten af Horsens.

Vi kalder det revitalisering, og det mener vi faktisk meget bogstaveligt. For det hele drejer sig i sidste ende om at skabe et shoppingcenter fuld af liv, energi, handel og mennesker. Så du kan godt begynde at glæde dig til nye butikker, nye dufte, nye smage og nye oplevelser.
 
Vi tager de første skridt allerede nu sammen med butikker, du allerede kender: Change flytter lejemål og åbner ny butik torsdag 6. februar, og Zizzi flytter til nyt og større lejemål med åbning torsdag 27. februar. Udvidelsen af Sport24 og H&M er allerede i gang, og snart vil Sport24 kunne tilbyde et slaraffenland for aktive mænd og kvinder. H&M er også startet på en stor udvidelse og vil i løbet af foråret kunne præsentere en ny og større butik der inkluderer H&M Home, en shop-i-shop, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne boligelskere. Og endelig kan vi i løbet af foråret byde velkommen til neglebaren Jessica Ny Negle.

 
NYE SMAGE

Det har samtidig ligget os på sinde, at ingen kunder skal forlade centret sultne eller tørstige, og derfor varer det heller ikke længe før håndværkerne går i gang med at bygge et nyt, stort spiseområde hvor Dalle Valle, And Kebab og Café A flytter ind side om side.

I det hele taget er der masser af planer på tegnebrættet lige nu, og vi glæder os til at fortælle om dem, i takt med at de realiseres.  Så hold godt øje med udviklingen her på siden, for vi tør godt love, at fremtiden bliver fuld af ny energi til byen.